Isnin, November 29

Mampukah aku bawa pulang Emas

Mampukah aku bawa pulang "GOLD" dengan "Toy" kami ini.? Harapan yang cukup tinggi dari "EDDi Team" dengan Projek kami ini... I'allah saya akan cuba mewakili anda untuk sama-sama inventor di seluruh dunia.. saya akan buat yang terbaik... walaupun projek kami tidak seberapa berbanding dengan projek-projek Pensyarah yang terdiri dari Prof/Prof Madya/Dr... 


Mampukan kami sebagai Technician saya tidak seberapa ini "berdiri sama tinggi duduk sama rendah". I'allah saya akan buktikan nanti... "Malaysia Boleh"
Seoul International Invention Fair 2010
Pacific Hall, COEX, 
Samsung-dongGangnam-gu
Seoul, Korea

30th. Nov.  – 6 Dis. 2010

## "Toy" kami masih dirahsiakan untuk umum.. ianya dalam proses Patent..

Isnin, November 22

Sabtu, November 20

Ori... dah terbaring..

Dalam diam2.. ada tiga Peminat Kona di Seri Iskandar... Kona..... layannnnnnnn

Rabu, November 10

Macam saya sebanyak 81.28%

Sempat study statistik Callsign di Malaysia, mengikut kajian saya, sehingga 10/09/2010, callsign macam saya sebanyak 81.28%... banyak tu...

Selasa, November 9

ladybird

Melihat flora dan fauna di sekeliling kita, saya tertarik dengannya... ladybird...  2011 mendatang ini... akan Kona Stuff akan bertukar wajah lagi... nak tukar frame baru... frame idaman..mahal sangat... memang tak mampu lagi... so...dengan budget yg ciput ini.... akan bertukar image Kona Stuff kesayangan ku ini..
Konsep Asal di ambil dari "Ladybird" ini
Kerja-kerja mengecat akan dimulakan sebaik saya saya ke  seberang laut untuk 1 tugasan rasmi mewakili negara..
Fork "triple clamp" akan bertukar wajah juga

Isnin, November 8

PARTS Project Drive-thru 2010


Tarikh :
19hb Disember 2010 (Ahad)
Masa:
9.00 pagi hingga 2.00 petang
Tempat:
Wakaf PARTS


Matlamat :-


Memberi nasihat teknikal kepada ahli-ahli tentang pemasangan antenna dan transmitter di kereta


Memberi pendedahan kepada ahli-ahli langkah-langkah penjagaan SetTransmitter  di kereta.

Memberi pendedahan kepada ahli-ahli cara pengunaan SWR meter yang betul

Membudayakan ahli-ahli PARTS mempunyai skill “technical competence”

Dimana keuntungan dari Projek ini terus di salurkan kepada “Tabung/Dana"
Tower di Wakaf PARTS


Untuk tempahan : Sila hubungi 9W2SUF/9W2SBD